Јавно претпријатие за водоснабдување СТУДЕНЧИЦА Кичево

Дали ви се допаѓа страната?

Дали ви се допаѓа страната?
Да, многу ми се допаѓа
107  60.8%
Ми се допаѓа
21  11.9%
Воопшто не ми се допаѓа
20  11.4%
Просечна е
18  10.2%
Не ми се допаѓа
10  5.7%

Број на гласачи  :  176
Прв глас  :  Вторник, 30 Ноември 1999 01:00
Последен глас  :  Четврток, 14 Февруари 2019 11:02

Кој е онлајн

Има 22 гости присутни

Пребарувач

Анкета

Дали ви се допаѓа страната?