Јавно претпријатие за водоснабдување СТУДЕНЧИЦА Кичево

Дали ви се допаѓа страната?

Дали ви се допаѓа страната?
Да, многу ми се допаѓа
106  60.9%
Ми се допаѓа
21  12.1%
Воопшто не ми се допаѓа
20  11.5%
Просечна е
18  10.3%
Не ми се допаѓа
9  5.2%

Број на гласачи  :  174
Прв глас  : 
Последен глас  : 

Кој е онлајн

Има 4 гости присутни

Пребарувач

Анкета

Дали ви се допаѓа страната?