Јавно претпријатие за водоснабдување СТУДЕНЧИЦА Кичево

Издашност на изворот во 2019 година PDF Печати Е-пошта

Табеларен преглед на минималните, средните и максималните вредности на водостој и проток на Каптажа за 2019 година.

2012 izdasnost

 

Кој е онлајн

Има 10 гости присутни

Пребарувач

Анкета

Дали ви се допаѓа страната?