Јавно претпријатие за водоснабдување СТУДЕНЧИЦА Кичево

Издашност на изворот во 2018 година PDF Печати Е-пошта

Табеларен преглед на минималните, средните и максималните вредности на водостој и проток на Каптажа за 2018 година.

2012 izdasnost

 

Кој е онлајн

Има 11 гости присутни

Пребарувач

Анкета

Дали ви се допаѓа страната?