Јавно претпријатие за водоснабдување СТУДЕНЧИЦА Кичево

Упатства за постапување на државни органи за време на изборен процес PDF Печати Е-пошта
  

За периодот додека трае изборниот процес владата на Република Македонија издаде упатства за постапување на министерствата, другите органи на државната управа и управните организации и за забрана на користење движни и недвижни ствари во државна сопственост за време на изборниот процес.

 

Кој е онлајн

Има 10 гости присутни

Пребарувач

Анкета

Дали ви се допаѓа страната?