Јавно претпријатие за водоснабдување СТУДЕНЧИЦА Кичево

Градежна машина JCB 4CX ECO PDF Печати Е-пошта

За потребите на ЈП Студенчица Кичево во текот на 2013 година набавена е комбинирана градежна машина (ровокопач-утоварач) сo додаток плуг за чистење на снег. Набавената машина e од реномираниот британски производител JCB и тоа модел на машина 4CX ECО. Машината работи на дизел гориво има зафатнина на мотор од 4400cm3 и моќност од 81KW.

jcb4

 

 

jcb jcb2

 

Кој е онлајн

Има 17 гости присутни

Пребарувач

Анкета

Дали ви се допаѓа страната?