Јавно претпријатие за водоснабдување СТУДЕНЧИЦА Кичево

Контакт
Адреса:
Бул.Ослободување 60А/I-1
6250 Кичево,
Р. Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 045/220-121 Дирекција
Број на мобилен телефон: 045/266-224 Одделение за обезбедување и ПП заштита, достапно 24/7

Информации: Директор: Урим Ахмеди

 
Симни ја информацијата како визит карта


Кој е онлајн

Има 11 гости присутни

Пребарувач

Анкета

Дали ви се допаѓа страната?